top of page
Search
  • Writer's pictureDarko Karlović

Gdje smo sada u Otkrivenju (Apokalipsi) i što nas još čeka do Kristovog Slavnog Dolaska?

Nema više nikakve sumnje da se pred našim očima odigravaju događaji koje je Sveti Ivan vidio u svojoj viziji Posljednjeg vremena i zapisao u Otkrivenju.


Evo gdje se nalazimo u ovom trenutku (travanj 2021.):

- u studenom 2010. godine pojavio se Zaklani Jaganjac sa svojom Knjigom Istine, u kojoj nas je upozorio na sve događaje kojima danas svjedočimo. I upravo pojava Knjige Istine je prvi u seriji događaja koji će prethoditi Slavnom Drugom Kristovom Dolasku, kako čitamo u Otkrivenju: - I vidjeh: na desnici Onoga koji sjedi na prijestolju – knjiga, iznutra i izvana ispisana, zapečaćena sa sedam pečata!... I vidjeh: posred prijestolja i četiriju bića i posred starješina stoji, kao zaklan, Jaganjac sa sedam rogova i sedam očiju, to jest sedam duhova Božjih, po svoj zemlji poslanih. On pristupi te iz desnice Onoga koji sjedi na prijestolju uzme knjigu. (Otk 5,1,6-7) - svi događaji koji slijede u Otkrivenju su simbolični prikazi sadržaja Knjige Istine. To je jedna od tri Božje Knjige: Biblija, Knjiga Života i Knjiga Istine, čiji sadržaj je opis događaja koji će prethoditi Slavnom Kristovom Dolasku (sadržaj Knjige Istine vidio je i prorok Danijel puno prije Ivana i rečeno mu je da će Knjiga ostati zapečaćena sve do Vremena Svršetka. To je još jedan dokaz da je pojavom Knjige Istine započelo Vrijeme Svršetka!


- Od 7 Pečata kojima je zapečaćena Knjiga Istine, trenutno je otpečaćen prvi: "I vidjeh: kad Jaganjac otvori prvi od sedam pečata, začujem gdje prvo od četiri bića govori glasom kao gromovnim: »Dođi!« Pogledam, a ono konj bijelac i u njegova konjanika lûk. I dan mu je vijenac te kao pobjednik pođe da pobijedi. (Otk 6, 1-2) - Bijela boja je boja Jaganjca koji je kroz svoju Crkvu prisutan u svijetu do današnjeg dana. Prvi pečat je u današnjici apostazija, otpad od vjere, koji je kulminirao 2013. godine kada je masonerija prodrla do samog vrha Crkve, kako je to Gospa i najavila par desetljeća prije u Plavoj knjizi don Steffana Gobbija.

- masonsko protjerivanje našeg pape Benedikta i postavljanje čovjeka po njihovoj mjeri otkrilo nam je i jednu od dvije ključne osobe Vremena Svršetka (Antikrist i Lažni Prorok, opisani kao dvije zvijeri u Otkrivenju 13). Jorge Mario Bergoglio je Lažni prorok (Otk 13,11 I vidjeh: druga jedna Zvijer uzlazi iz zemlje, ima dva roga poput jaganjca, a govori kao Zmaj), koji ima zadatak utrti put do vrha Crkve Antikristu.


- Prva Zvijer iz Otkrivenja 13,1, Antikrist (I vidjeh: iz mora Zvijer izlazi sa deset rogova i sedam glava; na rogovima joj deset kruna, na glavama bogohulna imena... da joj se poklone svi pozemljari, oni kojima ime nije zapisano u knjizi života zaklanog Jaganjca, od postanka svijeta), trenutno upravlja svim događajima (genocid cijepljenjem, homoseksualni brakovi, legalizirani pobačaj, rodna ideologija itd itd) ali još se nije otkrio tako da još ne znamo koji je to čovjek. Prepoznat ćemo ga nakon što se otvori Drugi Pečat Knjige Istine, Veliki rat koji će taj naizgled mirotvorac zaustaviti.

- deset rogova u Otk 13,1 označava puninu medija putem kojih će Antikrist razglasiti i ostvariti svoje ideje (vidimo danas da čak i preko katoličkih medija moramo stalno slušati brojke "novozaraženih" preko kojih Antikrist ostvaruje svoj plan genocida cijepljenjem)

- sedam glava iz Otk 13,1 predstavlja sve svjetske vlade koje rade za Antikristov plan (kao što Plenkovićeva vlada u Hrvatskoj besprijekorno izvršava Antikristovu agendu, jednako i ostale vlade širom svijeta, od Merkelice, Macrona itd itd)


- slijedeće što nas čeka je Veliki rat, te kao njegove posljedice glad i smrt (drugi, treći i četvrti Pečat Knjige Istine), a kojega će "zaustaviti" "mirotvorac" koji će šarmirati cijelo čovječanstvo (slično kao što je bio slučaj sa Lažnim Prorokom), a koji će u stvari biti Antikrist koji će se objaviti prvo u Izraelu (on u svemu imitira Krista)

- nakon što se Antikrist javno objavi, slijedi njegov prodor do vrha Crkve, koji će mu omogućiti Lažni Prorok, te promjena Liturgije i dokidanje Svagdašnje Misne Žrtve (Danijel 12, 11 Od časa kad bude dokinuta svagdašnja Žrtva i postavljena grozota pustoši: tisuću dvjesta i devedeset dana.), nakon čega nas do Slavnog Dolaska našeg Spasitelja Isusa Krista, koji po drugi puta dolazi izbaviti nas iz ruke Neprijatelja, preostaje nekih cca tri i pol godine


- u međuvremenu će nas Antikrist putem svoje vojske putem jednog iz serije cijepljenja koja slijede htjeti natjerati na primanje čipa koji će biti Žig Zvijeri (Otk 13, 16-17 ... i da nitko ne mogne kupovati ili prodavati osim onog koji nosi žig s imenom Zvijeri ili s brojem imena njezina.). Na žalost, onima koji prime Žig Zvijeri ne piše se dobro: Otk19,21 I Zvijer bi uhvaćena, a s njom i Lažni prorok koji je u njenoj nazočnosti činio znamenja i njima zavodio one što su primili Žig Zvijeri i klanjali se njezinu kipu. Živi su oboje bačeni u ognjeno jezero što gori sumporom. A drugi su posječeni mačem što iziđe iz usta Onoga koji sjedi na konju i sve se ptice nasitiše mesa njihova.

- oni koji se cijepe razboljevati će se i umirati (Otk 16,2 I pojavi se čir, koban i bolan, na ljudima što nose žig Zvijerin i klanjaju se kipu njezinu)


- svi koji će htjeti ostati vjerni Nepogrešivom Kristovom Nauku i nepromjenjivom Učenju Njegove Crkve biti će proganjani od strane onih koji će ga željeti promijeniti i na mjesto Kristove Jedne Svete i Apostolske Crkve postaviti JednoSvjetsku Crkvu Novog Svjetskog Poretka na čelu sa Lažnim Prorokom (to već osjećamo mi koji smo u Biblijski navještenoj Zapečaćenoj Knjizi Istine prepoznali Božji glas - naša vlastita braća i sestre nas nemilice proglašavaju hereticima, sektašima, ekskomuniciraju nas iz Crkve, blokiraju nas na društvenim mrežama itd itd)


- na zemlji i na Nebu vidjet ćemo neke čudne pojave (šesti pečat iz Knjige Otkrivenja: Otk 6,12 I vidjeh: kad Jaganjac otvori šesti pečat, potres velik nasta. I sunce pocrnje kao dlakava kostrijet, sav mjesec posta kao krv.), kao što je na primjer bio grom koji je puknuo u simbol papinstva, Baziliku Svetog Petra nekoliko sati nakon što je naš dobri papa Benedikt XVI pod pritiskom masonerije dao ostavku, ili potres koji je pogodio glavni grad hrvatskog naroda upravo na prvu nedjelju kada nam je po prvi puta u povijesti zabranjena Sveta Misa, ili potres koji je pogodio Hrvatsku dan-dva nakon početka genocida cijepljenjem itd itd


-prije Isusovog Dolaska i Njegovog Suda, dogoditi će se i generalna proba toga događaja: Veliko Upozorenje (sedmi Pečat iz Knjige istine tj. Knjige Otkrivenja: Otk 8,1 Kad Jaganjac otvori sedmi pečat, nasta muk na nebu oko pola sata.) - sve će stati i svaka osoba od sedam godina na više stajati će pred Gospodinom Isusom kao da je Dan Suda, i vidjet će stanje svoje duše i svoju sudbinu da je sada taj Dan, kako bi se još stigao promijeniti i obratiti prije nego Isus doista dođe


- Bit će jako teško izbjeći sve zamke Neprijatelja i zato smo putem Knjige Istine dobili moćno sredstvo zaštite: Pečat Živoga Boga, koji će nas za Neprijatelje učiniti nevidljivima i kojim ćemo sebe i svoje obitelji sačuvati od svih pogibelji koje nam prijete. (Otk 7, 2-3 I vidjeh drugoga jednog anđela gdje uzlazi od istoka sunčeva s pečatom Boga živoga. On povika iza glasa onoj četvorici anđela kojima bî dano nauditi zemlji i moru: Ne udite ni zemlji ni moru ni drveću dok ne opečatimo sluge Boga našega na čelima!)

- Pečat Boga Živoga je molitva koju treba moliti svakodnevno i imati ju pri ruci u bilo kom obliku: "O moj Bože, moj ljubljeni Oče, prihvaćam s ljubavlju i zahvalnošću Tvoj Božji Pečat zaštite. Tvoje Božanstvo obuhvaća moje tijelo i dušu za vječnost.

Duboko se klanjam u poniznom zahvaljivanju i iskazujem svoju duboku ljubav i odanost Tebi, mom Ljubljenom Ocu .

Molim Te da zaštitiš mene i moje bližnje ovim posebnim Pečatom i prikazujem svoj život u službu Tebi u vijeke vjekova.Ljubim Te, dragi Oče.Tješim Te u ovim vremenima, dragi Oče.

Prikazujem Ti Tijelo, Krv, Dušu i Božanstvo Tvoga Preljubljenoga Sina kao zadovoljštinu za grijehe svijeta i za spasenje sve Tvoje djece. Amen ."


- na kraju ove serije događaji dolazi Novo Nebo i Nova zemlja, Kraljevstvo našega Gospodina Isusa Krista, u koji će biti u treptaju oka uzdignuti svi čija imena su zapisana u Knjizi Života (treća Božja Knjiga, uz Bibliju i Knjigu Istine)

180 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page